Wolf Gold 2022 slotöversikt

Wolf Gold Àr ett mycket spÀnnande spel frÄn den populÀra mjukvaruutvecklaren Pragmatic Play. FrÄn starten fram till idag har maskinen varit efterfrÄgad bland bÄde nya och erfarna spelare, tack vare dess moderna grafik och en mÀngd funktioner.

Det indiska, eller indiska temat togs som grunden för spelet. InsatsomfÄnget i spelet presenteras ganska universellt, och nÀrvaron av freespins och alls gör att du kan njuta av spelet till fullo.

Wolf's Gold slot har 5 hjul och 25 fasta linjer, vilket gör att du kan vinna mycket pengar om du har tur förstÄs. Huvudfunktionen hos spelautomaten Àr tre intressanta jackpottar, ja, nÀrvaron av en vÀnlig atmosfÀr, scatters och vilda symboler, och verkligen lÄter dig pröva lyckan.

Grafik och grÀnssnitt

Spelautomatens grafik har designats in i minsta detalj för att göra den ljus och distinkt. Huvudbakgrunden Àr en mörkblÄ himmel och bruna amerikanska berg. Det Àr det finns olika spelbilder i form av fÄglar, djur och specialkaraktÀrer.

FÀrgschema slot Àr ganska kontrasterande, men inte för brokig, sÄ att under spelet inte distraherar. Animationen hÄller hög kvalitet. Ovanför spelfÀltet kan du se namnet pÄ sloten och antalet möjliga jackpottar för vinnande kombinationer.

Den nedre panelen placerade följande knappar och funktioner:

 • huvudmeny;
 • Ă€ndra volymen pĂ„ musiken;
 • information om maskinen;
 • antal poĂ€ng;
 • satsning gjord;
 • spela i automatiskt lĂ€ge.

Med en sÄdan mÀngd funktioner Àr berÀttelsen om Wolf Gold ganska spÀnnande och engagerande. Och transparensen i grÀnssnittet och kvalitetskontrollpanelen gjorde det möjligt att göra spelautomaten till en av de bÀsta pÄ Vulkan Vegas-sidan. Denna slot kan spelas gratis i ett speciellt "demo"-lÀge, sÄvÀl som för riktiga pengar.

Teknisk data

Den hÀr maskinen har fem hjul och tjugofem fasta vinstlinjer, och beloppet som satsas per linje kan variera frÄn $0,01 till $0,5. SÄledes kan man sÀkert konstatera att Wolf Gold kommer att tilltala nykomlingar sÀrskilt pÄ grund av deras smÄ satsningar. För att göra en vinnande kombination i spelautomaten mÄste du samla 3, 4 eller 5 av samma bild, rÀkningen börjar med det vÀnstra hjulet.

Tabell - GrundlÀggande platsparametrar

Tillverkare Pragmatisk lek
Typ av spelautomat Videoslots
Antal trummor 5
Antal rader 25
Sprida ut Ja
Bonusspel Ja
Freespins Ja
Wild symbol Ja
RTP 94,02 %
flyktighet Medium
Maximal multiplikation х1000
Prisintervall $0,01 till $0,5
Antal mynt per rad frÄn 1 till 5
Risk/spel/dubbelspel Nej
Automatisk uppspelning Ja
Slot-tema Odjur

Utbetalningen av maskinen Àr 96,01% och volatiliteten Àr genomsnittlig. Det betyder att spelaren kan fÄ en insats pÄ x1000 per snurr. Denna volatilitetsnivÄ innebÀr att den högsta utbetalningen mÄste vara minst 3 gÄnger insatsen. Jokern hÀr Àr vargen, som presenteras som en Wild och ersÀtter de vanliga kombinationerna.

Vinnande kombinationer i spelautomaten

Symbolerna i Wolf's Gold-sloten Àr ganska ljusa, liksom sjÀlva spelandet. För att förstÄ spelet Àr det vÀrt att titta nÀrmare pÄ priskombinationerna, som visas i tabellen nedan.

Tabell - Wolf Gold-spelautomatens huvudkombinationer (för 3, 4 respektive 5 bilder)

Bison 25, 250 och 500
Orlan 20, 150 och 400
Puma 15, 100 och 300
HĂ€st 10, 50 och 200
Jack, drottning och kung 5, 20 och 50
Ess 10, 20 och 50

Symboler att se upp för:

 1. Wild (varg) finns pÄ alla hjulen, kan ockupera bÄde kolumner och hela skÀrmen, och ersÀtter vid behov de vanliga bilderna för att bilda priskombinationer.
 2. "Scatter" (solnedgÄng) - kan hittas pÄ hjul 1,3 och 5, att fÄ 3 eller fler ger spelaren ett generöst pris pÄ 1 insats, följt av freespins.
 3. "Bonus" (mÄnen) Àr en pengasymbol som lÄter dig utlösa ytterligare bonusar och spela jackpotten.

SÄledes Àr spelautomaten Wolf's Gold gjord sÄ utarbetad som möjligt, vilket sÀrskilt kan glÀdja erfarna spelare.

Wolf Gold spelautomat bonusar och freespins

Ackumulering av gratissnurr sker i mÀngden 5 stycken för riktiga pengar pÄ Vulkan Vegas Casino. De tre mittersta hjulen kombineras till en "stor" joker som fyller mitten av skÀrmen. Freespins förlÀngs och antalet kan öka. Money Respin - bonussymbolerna presenteras i form av olika belopp. Jackpotbeloppet kan ocksÄ visas pÄ dem.

NÀr nÄgra celler bildas av 6 identiska bilder, utlöses denna bonus. I det hÀr fallet kommer prissymbolerna att förbli pÄ plats, medan de vanliga symbolerna Àndras under snurrprocessen. I början kommer specialsymbolerna att vara tre, och om ytterligare mÄnar dyker upp uppdateras poÀngen till 3. NÀr omgÄngen Àr slut lÀggs alla bonusbilder ihop. SÄ hÀr erhÄlls den slutliga utbetalningen. Om du tar alla 15 positioner fÄr du megajackpotten.

Wolf Gold att spela för pengar pÄ Vulkan Vegas

Spelare kan njuta av spelautomaten utan att behöva registrera sig, men i sÄ fall kan de bara vinna med falska pengar. Det Àr dÀrför ett minimibelopp mÄste sÀttas in för att vinna. Det Àr möjligt att spela pÄ en PC, laptop eller mobil enhet. Det Àr ingen skillnad vad gÀller funktionalitet och grafisk design. Du kommer att kunna lÀsa nyheterna, kommunicera med teknisk support, sÀtta in/ta ut pengar, anvÀnda bonusar osv.

För-och nackdelar

Om det hÀr Àr första gÄngen du spelar Wolf's Gold och du vill förstÄ nÄgra saker Àr det vÀrt att uppmÀrksamma maskinens fördelar och nackdelar. För utifrÄn denna kunskap kan du spendera din fritid efter bÀsta förmÄga.

Fördelar
 • Ganska generösa utbetalningar;
 • Stort utbud av bonuserbjudanden;
 • Enkel drift och grĂ€nssnitt;
 • MĂ„ngsidigt spelutbud;
 • Möjlighet att spela pĂ„ en mobil enhet;
 • Chans till stora summor och en megajackpott.
Nackdelar
 • Det finns vissa begrĂ€nsningar;
 • Praktiskt taget ingen information tillgĂ€nglig online;
 • Det Ă€r inte alltid möjligt att aktivera bonusar;
 • Det gĂ„r inte att vinna en stor summa pĂ„ lĂ„ng sikt.

Som ett resultat kan vi dra en liten slutsats att spelautomaten Vulkan Vegas Àr idealisk för de spelare som föredrar ett lugnt och bekvÀmt spel, samtidigt som de inte riskerar en massa pengar. Det vÀljs av bÄde nybörjare och erfarna spelare, oavsett framgÄng. Det Àr dÀrför det Àr upp till dig att bestÀmma, men det Àr bÀst att prova det i fritt lÀge.

VÀlj ett sprÄk: