Majestic King 2022 slotöversikt

Sloten Majestic King har utvecklats av företaget Spinomenal som har försökt göra den sÄ spÀnnande och anvÀndarvÀnlig som möjligt. SÄledes har spelautomaten fÄtt högkvalitativ grafik och musikkomponent. A, dragningen av priskombinationer pÄ 5 hjul och 25 fasta linjer.

Det finns ocksÄ ett ganska intressant bonusspel, vars syfte Àr att samla in vissa multiplikatorer. Medan volatiliteten i maskinen presenteras medium, och den maximala multiplikatorn Àr x300. Den afrikanska musikdesignen Àr kanske en av funktionerna i sloten. De tekniska specifikationerna Àr genomsnittliga, men de kompenseras perfekt av de mycket generösa gÄvorna.

Spelautomatens design

Visuellt har Majestic King fÄtt ett ganska slÄende och bra bemötande. Bakgrunden Àr ett fÀrgstarkt hölje med ett stort antal exotiska djur som bor i det. Animationen Àr ocksÄ pÄ plats - kombinationer av vinnande element Àr upplysta och ökar i storlek avsevÀrt.

Det finns ocksÄ flera prisbilder, inklusive ett lejon, elefant, gam, giraff, zebra, spelkort och andra ikoner. Spelautomaten har en vÀldigt glad melodi, som förknippas med afrikansk stil och lÄter dig njuta av det ovanliga spelet till fullo.

Tekniska funktioner

Sloten har fem hjul och tjugofem vinstlinjer. Medan insatsgrÀnserna strÀcker sig frÄn $0,25 till $250 per snurr, vilket Àr bra för de spelare som föredrar att satsa stora summor pÄ en gÄng. Du kan skapa en priskombination som börjar med 3 symboler, som alltid rÀknas frÄn det vÀnstra hjulet.

Tabell - Huvuddragen i spelautomaten

Tillverkare Spinomenal
Typ av spelautomat Videoslots
Antal trummor 5
Antal rader 25
Sprida ut Ja
Bonusspel Ja
Freespins Ja
Wild symbol Ja
RTP 95,16 %
flyktighet LĂ„g
Maximal multiplikation х300
Prisintervall $0,25 till $250
Antal mynt per rad 1
Risk/spel/dubbelspel Nej
Automatisk uppspelning Ja
Ämne Natur

Det bör noteras att avkastningsprocenten Àr 95,16 %, men variansnivÄn redovisas inte av utvecklaren. Den maximala möjliga utbetalningen Àr x300, vilket inte rÀcker Àven för lÄg volatilitet. Wild-symbolen i spelet representeras av ett vitt lejon, som kan ersÀtta de vanliga symbolerna, men som inte bildar kombinationer pÄ egen hand.

Symboler och vinnande kombinationer

Det finns totalt 12 symboler i Majestic King-spelet. Varje sÀrskilt piktogram har sin egen bild, olika multiplikatorer och naturligtvis sannolikheten att dyka upp pÄ rullen. Alla dessa symboler Àr sammansatta i priskombinationer, som börjar med 3 och slutar med 10 av samma bild.

Tabell - Slotspriskombinationer

10/J lÄga symboler, frÄn x5 till x80
Q/K enkla symboler, frÄn x8 till x100
A sÀllsynt kortsymbol, frÄn x12 till x120
Zebra ökar insatsen frÄn x14 till x200
Giraff ökar insatsen frÄn x16 till x220
Gam vinster pÄ mellan 18 och 260 insatser
Elefant sÀllsynt vanlig symbol, multiplikator frÄn x20 till x300
Scatter (spelets logotyp) freespin-utlösare
Vild (vitt lejon) ersÀtter normala symboler, multiplikator upp till x200
Bonus (trÀ) bonusrunda

Som du kan se frÄn bordet ger nÀstan varje Majestic King-symbol bra vinster, eller lÄter dig aktivera bonusar, frÄn vilka du kan fÄ de mest generösa gÄvorna. Du kan utforska alla bilder mer i detalj i "demo"-lÀget för Vulkan Vegas online casino, och sedan kommer vi att titta pÄ bonustillÀggen mer i detalj.

Bonusar och freespins

För att fÄ gratissnurr mÄste spelare samla 3 till 5 scatters pÄ hjulen. Lyckohjulet utlöses sedan, vilket avgör nÀsta dragning:

  • 40 freespins delas ut;
  • en permanent dubbelsymbol.

Den andra slotbonusen Àr mycket mer bekant, den anvÀnder ocksÄ gratissnurr, men för att aktivera den mÄste du samla en uppsÀttning med 3 bonuskort. DÀrför mÄste du fylla upp indikatorn för total insatsmultiplikator tack vare scatter-symbolerna, tills starten och ytterligare omgÄngar Àr klara.

För-och nackdelar

Innan du börjar spela för riktiga pengar Àr det vÀrt att övervÀga inte bara specifikationerna, utan Àven fördelarna och nackdelarna, samt, om möjligt, feedback frÄn andra spelare. Som ett resultat kan du göra spelet sÄ sÀkert som möjligt och göra det sÄ bekvÀmt som möjligt.

Fördelar
  • SlumpmĂ€ssiga jokrar och speciella dubbla symboler;
  • Det finns ett bonusspel dĂ€r du kan samla olika multiplikatorer;
  • Det finns en bonusrunda med freespins, dĂ€r den slumpmĂ€ssigt valda symbolen alltid kommer att ha ett dubbelformat.
Nackdelar

Nackdelar inkluderar det faktum att maskinen har medium volatilitet, och den tillgÀngliga maximala multiplikatorn Àr endast x300 för insatsen. SÄledes kan sloten Majestic King anses vara bra vad gÀller spel och visuella egenskaper.

I den kommer spelare att hitta ett stort antal olika bonusar, tack vare vilka de kommer att lysa upp sitt spelande i vÀntan pÄ mer generösa gÄvor. Och bara med rÀtt tillvÀgagÄngssÀtt kan du förvÀnta dig nÄgra ganska stora vinster!

VÀlj ett sprÄk: