Egyptian Rebirth II 2022 slotöversikt

Egyptian Renaissance 2 utvecklades av det vÀlrenommerade företaget Spinomenal och slÀpptes för nÄgra Är sedan. PÄ bara en kort tid har spelautomaten vunnit popularitet bland spelare tack vare dess intressanta men enkla mekanik, sÄvÀl som dess ganska fÀrgglada grafiska design.

I vÄr recension tar vi en titt pÄ slotens alla huvudfunktioner. SÄ, till exempel, nÀr du kör spelautomaten Egyptian Rebirth 2 kunders casino Vulkan Vegas Äterigen kunna vara i det forntida Egyptens territorium och försöka lösa faraonernas gÄtor. Allt detta behöver du göra pÄ de 5 hjulen och 10 linjerna, men innan dess bör du naturligtvis bestÀmma dig för insatsen.

Teman och grafisk design

Även om det antika Egypten Ă€r bland de populĂ€ra teman i slotspel, sticker Egypt Rebirth II ut bland denna enorma lista. Det otroliga spelet har fĂ„tt fĂ€rgglad grafik och mörka ruiner syns i bakgrunden. Utöver det, medan de spelar, kommer spelare att Ă„tföljas av ökande musik och symboler, inklusive en bossig drottning sĂ„vĂ€l som en aspid med vidöppen mun som bara vĂ€ntar pĂ„ att slĂ„ till. Kanske Ă€r det hĂ€r du kommer att stöta pĂ„ ormen som dödade Cleopatra, och till och med den Ă„teruppstĂ„ndna mamman med de glödande ögonen. I allmĂ€nhet pĂ„minner temat för denna slot om en skrĂ€ckfilm i egyptisk stil.

Teknisk data

Spelautomaten med fem hjul har ett fast antal rader - 10. Du startar spelet genom att identifiera krediterna och vÀlja deras valör. Genom att trycka pÄ startknappen aktiveras snurrarna.

Spelarens mÄl Àr att fÄ vinnande kedjor, som bestÄr av samma bilder och placeras kontinuerligt, med start frÄn första rullen. Det speciella "Autoplay"-lÀget lÄter dig helt enkelt njuta av processen, medan nÀrvaron av en anpassad instÀllning hjÀlper till att optimera spelet.

Tabell - Funktioner i Egyptian Renaissance 2 slot

Tillverkare Spinomenal
Antal rader 10 (fast)
flyktighet Medium
Prisintervall 0,5 till 500 mynt
Spelplanens storlek 5x3
Maximal möjlig belöning 100 000 mynt (tilldelas för pyramiden)
Bonusar Freespins pÄ ett gyllene Àgg, speciell bonusrand - vÄgar
RTP 96,31 %
Gratis spelalternativ TillhandahÄlls kl

Spelautomatens symboler inkluderar en orm, en förgylld mask, Horus ögon, en skarabé, en vacker egyptisk kvinna och Anubis, som representerar en Gud med ett hundhuvud. Det finns ocksÄ ett vackert egyptiskt kors och en svart katt, samt bonusikoner i form av ett vilt och ett scatter-tecken. The Wild Àr mumien, som ersÀtter de vanliga kombinationerna och lÄter dig skapa vinnande kombinationer.

Bonusspel och freespins

För att aktivera bonusspelet i Egyptian Renaissance 2 mÄste 3 Scatter placeras pÄ hjulen. NÀr bonusspelet uppstÄr dyker lyckohjulet upp pÄ skÀrmen, som innehÄller tre omgÄngar. Spelare mÄste samla sÄ mÄnga utmÀrkelser för den tilldelade tiden. Belöningarna hÀr inkluderar en mÀngd multiplikatorvarianter för dina insatser.

Om lyckan vÀnder din vÀg fÄr du en extra snurr pÄ hjulet. Du kan Àven aktivera free spins. För att göra detta mÄste du samla tre eller fler Scatter-Àgg. Tja, för att aktivera dem mÄste du klicka pÄ kolumnen, som blockerar rörelsen. Varje gÄng kan du fÄ olika antal rullningar och belöningar. Freespins i sig kan köpas nÀr som helst, vilket Àr en unik egenskap hos spelautomaten.

Fördelar och nackdelar

Sammantaget har den egyptiska renÀssansspelautomaten visat sig hÄlla ganska hög kvalitet. Om du vill prova att spela det för riktiga pengar Àr det första du bör tÀnka pÄ spelets styrkor och svagheter.

Fördelar:

  • begripligt spel;
  • en tilltalande grafisk design;
  • bakgrundsmusiken Ă€r utmĂ€rkt;
  • flera intressanta funktioner att vĂ€lja mellan;
  • ett brett utbud av vad.

Nackdelarna Àr att maskinen inte har den högsta andelen avkastning. Men trots detta ser det hyfsat ut. Den har Àven en optimerad mobilversion som fungerar Àven pÄ Àldre versioner av operativsystem.

VÀlj ett sprÄk: