Divine Fortune 2022 slotöversikt

De flesta spelprogramutvecklare slÀpper slots med viss frekvens i temat antikens Grekland och Rom. Lanseringen av Divine Fortune i antikens stil sköttes av Netent, ett företag som Àr ganska populÀrt över hela vÀrlden.

Under skapandet av "Divine Fortune" togs hÀnsyn till Àven de minsta detaljerna, vilket Àr anledningen till att spelare inte bara kan testa lyckan, utan ocksÄ njuta av den otroliga atmosfÀren. Tja, för att uppskatta spelet kan du spela ett speciellt gratislÀge och sedan gÄ till spelet för riktiga pengar.

GrÀnssnitt för spelautomater

Videospel har ett standardgrÀnssnitt frÄn företaget Netent, som redan Àr Àlskat av mÄnga spelare. Dess anpassning har gjorts för olika enheter, inklusive mobila enheter. Alla kontroller Àr placerade pÄ tvÄ paneler. I huvudpanelen kan du hitta satsningsinstÀllningar och sjÀlvklart starta hjulen, samt data om saldot och de senaste vinsterna.

BekvÀmt i maskinen Àr att presenterade automatiska rullande rullar. Dessutom kommer spelare att kunna dra fördel av avancerade instÀllningar för att stÀlla in sina egna spinnvillkor. "i"-knappen lÄter dig öppna utbetalningstabellen och "?" du kan hitta detaljerade spelregler.

Tekniska funktioner

I ett slotspel - det finns 20 fasta linjer, och spelplanen har storleken - 5x3. RÀkningen av vinnande kombinationer sker frÄn det vÀnstra hjulet, som utgÄr frÄn 3 identiska bilder. Spelet har en speciell Wild-symbol, som ersÀtter de vanliga symbolerna förutom scatter och mynt.

Tabell - GrundlÀggande parametrar för spelautomaten Divine Fortune

Tillverkare Netent
Typ av spelautomat Videoslots/lycka
Antal trummor 5
Antal rader 20
Sprida ut Ja
Bonusspel Ja
Freespins Ja
Wild symbol Ja
RTP 94,02 %
flyktighet Hög
Maximal multiplikation х1500
Prisintervall $0,01 till $0,5
Antal mynt per rad 10
Risk/spel/dubbelspel Nej
Automatisk uppspelning Ja

SÄ vi kan dra slutsatsen att spelautomaten Divine Luck har en mycket bra utbetalning, vilket garanterat kommer att ge spelare generösa kontantpriser. Dessutom bör det noteras att sloten har en ganska hög spridning av satsningar, sÄ den passar bÄde nybörjare och mer erfarna spelare som föredrar att göra stora satsningar.

Symboler och vinnande kombinationer

Divine Fortune slot anvÀnder tvÄ separata grupper av bilder: den första Àr de mytiska varelserna, inklusive Gorgon Medusa, Nemean Lion, Pegasus, Minotaur och till och med en griff; den andra Àr de vanliga kortsymbolerna. Alla symboler presenteras i ganska vackra animationer, som kan ses under insamlingen av priskombinationer.

Till exempel, om Gorgon Medusa faller, kommer den att öppna ögonen och skimra klarrött, medan lejonet kommer att avge ett ganska högt vrÄl. Allt detta kommer att Àga rum till trevlig bakgrundsmusik som tar dig in i en intressant historia. En vit hÀst pÄ en fÀrgglad lila bakgrund presenteras som den vilda och Äterspinnande aktivatorn. Denna symbol ersÀtter alla vanliga symboler, förutom bordsduken och guldmynten.

Tabell - Utbetalning av Divine Luck-sloten (för 3, 4 respektive 5 av samma symboler)

J,O 6, 15 och 60
K,A 7, 18 och 80
Efon 14, 40 och 200
Minotaurus 16, 50 och 300
Det Nemeiska lejonet 18, 60 och 400
Medusa gorgon 20, 80 och 600

Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att vildmarken kommer att expandera med storleken pÄ hela rullen. Denna funktion kallas Wild on Wild och kommer att ackompanjeras av en fÀrgstark animation. För att aktivera denna funktion mÄste en wild-symbol placeras ovanpÄ en annan wild-symbol. En gyllene lagerkrans med en hand och en blixt inspÀnd i den Àr en scatter. Det kommer att samla pÄ sig gratissnurr. För att aktivera bonusen mÄste ett guldmynt med pegasus och stjÀrnor betalas ut, vilket ocksÄ kan hjÀlpa till att spela jackpotten.

Gratissnurr

För att aktivera Divine Fortune slot freespins mÄste tre scatter-symboler visas i valfri position. Tre av dessa bilder lÄter dig fÄ 5 gratissnurr, 4 - 8 snurr och för 5 - sÄ mycket som 12. Ett kÀnnetecken för omgÄngen - vid tiden för wild Àr dess expansion över trummans bredd.

Om det erforderliga antalet scatters dyker upp igen under snurren, utlöses freespins igen. Om tre guldmynt dyker upp i kannan, som Àr placerad nÀra hjulen, utlöses bonusspelet. Men myntet kommer bara att falla ner i kannan nÀr wild-symbolen dyker upp pÄ fÀltet.

För-och nackdelar

Att spela Divine Fortune slot gratis eller för pengar Àr lika spÀnnande. NÀr allt kommer omkring innehÄller "demo"-versionen alla grundlÀggande funktioner, inklusive möjligheten att fÄ virtuella pengar. Enligt spelarrecensioner Àr videosloten idealisk för bÄde smÄ och medelstora insatser, tack vare att respins och freespins ofta förekommer.

Fördelar
  • 3 olika jackpotvariationer, varav tvĂ„ kan erhĂ„llas ganska ofta;
  • Möjligheten till free spins och re-spins;
  • Respins aktiveras av wild-symbolen, som sedan expanderar över rullen.
Nackdelar
  • Du fĂ„r inte alltid vinna stora utbetalningar;
  • Det finns ingen möjlighet att sĂ€tta aktiva linjer för vadslagning;
  • Ej tillgĂ€ngligt för riskspelet.

Som ett resultat kan vi dra slutsatsen att den tematiska sloten Divine Fortune in Vulkan Vegas har en genomsnittlig RTP och en ganska hög volatilitet. Bra animation och snygg grafik kan kompensera för utdelningen, men vissa spelare kanske fortfarande inte gillar maskinen. I vilket fall som helst Àr valet upp till dig! Men att prova det hÀr spelet Àr definitivt vÀrt besvÀret, eftersom det har ett mycket dynamiskt och spÀnnande spel, och lÄter dig ocksÄ dyka huvudstupa in i en ovanlig mytologisk berÀttelse.

VÀlj ett sprÄk: