Budai Reels Bonus Köp slotöversikt 2022

Budai Reels spelautomat är baserad på kinesisk mytologi och har utvecklats av Evoplay Entertainment, ett globalt populärt företag. Även om det grundades 2017, har det snabbt fått förtroende från många spelare genom att använda innovativa metoder och, naturligtvis, kvaliteten på mjukvaran.

Bonus Reels-maskinen har fått ett ganska enkelt gränssnitt, varför den kommer att passa nästan alla spelare. Den har ett rutnät på 5x3 och 20 vinstlinjer, vilket gör att du kan vinna ett pris på x5000 gånger insatsen. Dessutom är det värt att notera att användningen av asiatisk stil är mycket uppenbar, eftersom designerna av maskinen använde lyckans gud från kinesisk mytologi "Hotey", som tog som en vild symbol.

Grafisk design

Gillar den kinesiska estetiken inom spelunderhållning? Då kommer denna spelautomat definitivt att tilltala dig! Den har trots allt en ljusröd bakgrund, och runt de vackra körsbärsbladen flyger runt skärmen. Värt att notera är också bakgrundsmusiken, som bygger på det mjuka ljudet av kinesiska motiv och låter dig lägga till lite spektakel.

När det gäller de vinnande symbolerna anses guden Hotei vara den mest värdefulla av dem och ger en multiplikator på x200 när en kombination av 5 bilder bildas. Andra kinesiska föremål som pengapåsen med guld, guldtackan eller det röda kuvertet är också representerade som värdefulla symboler. Kortsymbolerna har å andra sidan det lägsta värdet.

Tekniska egenskaper

Budai Reels slot från Evoplay har en justerbar RTP på 96,13%. Denna siffra presenteras något högre än genomsnittet på marknaden, tack vare vilka spelare som får en bra avkastning och möjlighet att bara njuta av spelet. Till exempel låter denna procentsats dig få tillbaka 96,13 mynt för varje 100 mynt som sätts på vinnande snurr.

Tabell - Grundläggande platsparametrar

Tillverkare Evoplay Underhållning
Typ av spelautomat Videoslots
Antal trummor 5
Antal rader 20
Sprida ut Ja
Bonusspel Nej
Freespins Nej
Wild symbol Ja
RTP 96,13 %
flyktighet Medelhög
Maximal multiplikation х5000
Prisintervall $0,10 till $100
Antal mynt per rad 1
Risk/spel/dubbelspel Nej
Automatisk uppspelning Ja
Slot-tema Kina, Asien, Buddha, tur

Utbetalningen av maskinen är 96,01% och volatiliteten är genomsnittlig. Det betyder att spelaren kan få en insats på x1000 per snurr. Denna volatilitetsnivå innebär att den högsta utbetalningen måste vara minst 3 gånger insatsen. Jokern här är vargen, som presenteras som en Wild och ersätter de vanliga kombinationerna.

Symboler och vinnande kombinationer

Alla symboler är indelade i flera kategorier:

  • Specialsymboler: scatter och wild;
  • Enkla symboler: alla andra ikoner.

Budai Reels-spelet har 5 klassiska kungakort (A till 10) som erbjuder standardmultiplikatorer på x10 till x15. Dessa följs av ett rött kuvert, en guldtacka och en påse med mynt, med insatser som sträcker sig från x30 till x100 för kombinationer av 5, medan wild erbjuder en maximal möjlig utbetalning på x200 gånger insatsen på 5 vinster. Dessutom kan jokrarna ersätta vanliga symboler och scattern utlöser re-spins.

För-och nackdelar

För att förstå om man ska spela en spelautomat eller bättre för att leta efter annan bättre spelunderhållning bör man överväga inte bara dess tekniska egenskaper, såväl som fördelarna och nackdelarna. Till exempel, om du vill köra spelautomaten för riktiga pengar i Vulkan Vegas kasino, det är bättre att prova det i gratis "demo"-läge och sedan fortsätta med att satsa riktiga pengar.

Fördelar
  • Medelhög volatilitet;
  • Färgglad grafisk design;
  • Möjligheten till bra belöningar;
  • Lämplig för både nybörjare och professionella spelare;
  • Specialsymboler - wild och scatter.

Nackdelarna inkluderar det faktum att det inte finns några gratissnurr och som sådant bonusspelet. Men allt detta kompenseras perfekt av en bra indikator på RTP och utmärkta multiplikatorer. Som ett resultat, spelautomat, som många spelare från hela världen, främst på grund av dess kvalitet och design.

Eftersom spelet har fått väldigt snygg grafik, kvalitetsmusikbakgrund, bra utbetalning och en spännande bonusrunda med chans att vinna maximal potential. Och trots sin enkelhet i spelet, många spelare pekar ut det som en fördel, och närvaron av en stor vinst med en multiplikator på x5000 och även göra storspelare för att följa mottagandet av skatter från Hotey.

Välj ett språk: