Book Of The West slotöversikt

Book of the West utvecklades av Swintt, som försökte göra den sÄ atmosfÀrisk som möjligt. Spelautomaten har fem hjul och tre rader, samt tio fasta linjer. Temat för spelet Àr vilda vÀstern, som Àr sÀrskilt populÀrt i moderna maskiner.

Om du uppmÀrksammar vinsttabellen kommer du att mÀrka att den har 9 distinkta ikoner, var och en med sin egen multiplikator. Den mest lönsamma av dessa Àr cowboyen, medan medelbetalande symboler Àr pistolen, banditen och damen. Spelkorten och medlemmarna i kungafamiljen Àr de lÄgbetalande symbolerna.

Tema, grafik och soundtrack

I amerikansk historia Àr det vilda vÀstern som har haft ett starkt inflytande pÄ allmÀnhetens fantasi. En vÄgad cowboy som kör över en öppen slÀtt Àr utan tvekan fascinerande! Book of the West anvÀnder alla bilder som ses i filmer, tv och, naturligtvis, den traditionella vilda vÀstern-maskinen.

Bakgrunden av springan Àr ett trÀskjul, med ett rep som hÀnger frÄn en av hjulen och en pipa pÄ den andra. Lyktorna kommer att svaja och gnistra nÄgot eftersom ramen Àr gjord av naturligt trÀ. En efterlyst affisch tillhandahÄlls till och med, med en mycket farlig bandit. Honom, cowboyen, damen, pistolen och titelboken kan ses med jÀmna mellanrum pÄ rullarna. Och en vÀsterlÀndsk lÄt anvÀnds som bakgrundsmusik, som gradvis kommer att ta fart.

Tekniska funktioner

The Book of the West Àr en traditionell version av Hot Spot med fem hjul och tre rader med symboler, samt 10 aktiva linjer. Insatsintervallet kommer att tilltala mÄnga spelare, eftersom minimibeloppet bara Àr 0,1 mynt och maxbeloppet Àr 50 mynt. Genomsnittlig RTP (95,32%) och lÄg volatilitet ger tillsammans mycket generösa belöningar.

Tabell - GrundlÀggande platsparametrar

Tillverkare Swintt
Typ av spelautomat Videoslots
Antal trummor 5
Antal rader 10
Sprida ut Ja
Bonusspel Nej
Freespins Ja
Wild symbol Ja
RTP 95,16 %
Multiplikator för det vilda Nej
flyktighet LĂ„g
Maximal multiplikation х5000
Prisintervall $0,01 till $50
Antal mynt per rad $1 till $50
Risk/spel/dubbelspel Nej
Automatisk uppspelning Ja
Ämne Vilda vĂ€stern

Förutom nÀrvaron av de traditionella alternativen kan du ocksÄ hitta ytterligare funktioner hÀr. Till exempel har spelet en wild-symbol, vinstmultiplikatorer, freespins och flera speciella extra symboler som aktiveras under gratissnurr utan insÀttning.

Vinnande kombinationer

Kreditbeloppet kommer att vara mellan (0,10 - 1,00) och multiplikatorn kommer att vara mellan x1 och x5. SÄ den totala insatsen kommer att vara mellan 1,00 och 50,00. Den dynamiska utbetalningstabellen kommer att Àndras nÀr din insats Àndras. Men om du börjar med lÀgsta möjliga insats ges ett exempel nedan.

Tabell - Utbetalning av Book of the West slot

Symboler 2 3 4 5
10, J, Q - 25 125 500
K,A - 25 200 750
Gun, bandit 25 150 500 3750
Vild (bok) - 100 1000 10 000
Lady 25 200 2000 10 000
Symboler 2 3 4 5
Cowboy 50 500 5 000 25 000

DÀrför Àr det sÀkert att sÀga att vilda vÀstern erbjuder nÄgra mycket generösa belöningar. Tja, kombinationer av de högre symbolerna kan nÀstan slÄ jackpotten.

Gratissnurr

För att fÄ gratissnurr pÄ hjulen bör falla 3 vilda, vilket aktiverar de 10 gratissnurren med en viss multiplikator. Om spelaren under dragningssnurren lyckas samla ytterligare 3 wild, kan han Äterstarta snurren i samma mÀngd och multiplikator.

För-och nackdelar

Innan du börjar spela för riktiga pengar i Vulkan Vegas, det Àr vÀrt att kolla in fördelarna och nackdelarna med en viss maskin. NÀr allt kommer omkring, pÄ detta sÀtt kommer du att kÀnna till dess styrkor och svagheter, vilket kommer att bidra till att göra spelet Ànnu mer bekvÀmt.

Fördelar
 • Möjlighet att fĂ„ freespins;
 • Det finns vilda och spridda;
 • Det finns en speciell glidande symbol;
 • Minsta insats per snurr börjar med 1 mynt.
Nackdelar
 • Inga re-spins;
 • Inget dubbleringsspel;
 • Ingen bonusrunda;
 • Ingen intilliggande symbol;
 • Ingen jackpot tillhandahĂ„lls;
 • Inte tillrĂ€ckligt med aktiva linjer;
 • Inte lĂ€mplig för dem som gillar stora satsningar.

Som ett resultat kan det noteras att Book Of The West - presenteras som en ganska bra slot. Och om du gillar spel med tema Vilda vÀstern, dÄ Àr denna maskin definitivt vad du behöver! Du hittar mÄnga unika funktioner, inklusive specialkaraktÀrer och naturligtvis den fÀrgglada grafiken.

Dessutom kan du spela spelautomaten inte bara pÄ PC, utan Àven pÄ mobila enheter via webblÀsaren. Du kan fÄ freespins gratis, samtidigt som RTP:n inte Àr för hög. Men med rÀtt tillvÀgagÄngssÀtt kan det ÀndÄ gÄ att vinna bra priser!

VÀlj ett sprÄk: